Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Valentineskort du lager selv – DIY

Hei, håper dere har hatt en fin fastelavenssøndag idag. Om en uke er det både Valentinesdagen og morsdag på en og samme dag! Den må du ikke glemme!
Jeg har alltid vært glad i å lage kort, og her viser jeg deg tre enkle kort som du kan lage selv med ting du har hjemme. De er super søte og lette å lage.
På alle tre kortene har jeg brukt litt tykt papir som jeg hatt ligende fra tidligere prosjekter. Men du kan fint bruke tapetrester, kartong eller annet. Det beste er om papiret er litt stivt, slik at du får brettet det. Gjerne 200-300 gram.
Det røde kortet er kvadratisk i 15×15 cm. Dvs at du må klippe arket i 15 cm i høyden og 30 cm i lengden, også bretter du på midten. Jeg laget et hjerte av Hama perler, som jeg limte på utsiden av kortet.

Valentineskort_DIY_Designparken_Hama

Det hvite kortet hvor det står YOU COMPLETE ME har jeg skrevet på maskinen og printet ut på et litt tykt ark, med tråder i som er kjøpt på Norway Design. Du kan fint skrive for hånd eller du kan bruke stempelbokstaver. Arket har samme størrelse som det forrige, 15×15 cm (klipp 15×30 cm). Jeg tok to puslespill brikker som var fra et puslespill som ikke var komplett – perfekt gjenbruk. Lakket to av brikkene med rød negllakk, lot de tørke og limte de på arket. Du kan også bruke vanlig maling, spraymaling. Jeg hadde lyst å få frem den blanke overfladen, derfor brukte jeg neglelakk.

Valentineskort_DIY_Designparken_completeME

Det siste kortet er 11×11 cm (du klipper 11×22 cm). Her har jeg brukt fem forskjellige farger og mønster på papiret til hjertene. Hjertene laget jeg fra en pepperkakeform, tegnet av formen, slik at alle ble like. Har du en stansemaskin er jo det supert å bruke. Brett 4 av hjertene på midten. Deretter limte jeg fast hele det ene hjertet på kortet, det nederste hjertet. De fire neste hjertene har jeg kun limt i midten/bretten. Når kortene er klare er det bare å skrive i vei, enten om du vil bruke de til Valentineskort eller kanskje som morsdagskort.

Valentineskort_DIY_Designparken