Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Kundeservice

KONTAKT OSS
Mobil: 932 45 197
Epost: post@designparken.com

PRISER
Prisene, som er oppgitt i nettbutikken, er oppgitt i NOK og inkluderer moms, f.n. 25 % dersom ikke annet er angitt. Den oppgitte prisen for varen er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære. Fraktkostnader blir oppgitt i handlekurven. DESIGNPARKEN reserverer seg for eventuelle feil som kan oppstå på grunn av tekniske feil.

BETALING
Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Derson kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestillingen. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes. Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på minimum 14 dager fra mottak. Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

Hos oss kan du betale med VIPPS, Klarna Faktura, Visa og MasterCard. Transaksjonen vil ikke bli gjennomført før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard og all informasjon foregår mellom deg og din bank. Vi registrerer ALDRI personlige opplysninger om din transaksjon. Det koster ingenting å bruke Klarna Checkout Les mer her.

LEVERING
Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen. Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, skal selgeren leverer varen til kjøper uten unødig opphold og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Varen leveres hos kjøperen med mindre annet særskilt avtalt mellom partene.

ANGRERETT BEDRIFTSKUNDE
Kjøperen kan angre kjøpet av varen før en bestilling er igangsatt. Kjøpet kan heves innen 24 timer – eller frem til bekreftelse på ordre har blitt sendt ut, men begrenses til angrerett før iverksatt ordre. Dette er på grunn av at vi produserer opp større kvanta på bestilling (eks ved forhandlerordre) og ikke har systemer for å sitte på ekstra lager ved angrekjøp. Vi kan derfor ikke ta i mot returer fra bedriftskunder med forhandlerpris.

ANGRERETT PRIVATKUNDE
Som kunde har du angrerett på kjøp av produkter hos DESIGNPARKEN. Angrerett innebærer at du uten grunn kan returnere varen selv om det ikke er noen feil eller mangel ved den, og selv om den ikke er levert. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må du senest gi beskjed innen 14 dager etter mottatt vare. Meldingen bør skje skriftlig (angrerettskjema, e-post eller brev). Dette gjøres ved å fylle ut angrerettskjema som ligger i linken under her. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema, enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktet, utvides angrefristen til tre måneder.

Angrefristen begynner å løpe:
– Ved kjøp av enkeltstående varer vil andrefristen løpe fra dagen etter varen er mottatt.

Dersom du velger å benytte deg av angreretten skal produktet sendes tilbake til DESIGNPARKEN i den stand du mottok det. Kostnader i forbindelse med returforsendelse må dekkes av kjøper. Kjøper har selv ansvar for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport i DESIGNPARKEN originalemballasje.

Link til angrerettskjema finner du her:
http://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?view=form&id=1096

Les mer om angrerett på forbrukerrådet:
http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/angre-+og+bytterett

Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemet så fort som mulig. Hvis varen er blitt skadet under transport, må du melde dette direkte til oss slik at vi kan finne en løsning. Send oss bilder av varen og emballasjen til post@designparken.com, sammen med ordrenummer og ditt fulle navn. Ta vare på både varen og emballasjen til du hører fra oss igjen.

RETUR:
DESIGNPARKEN dekker ikke returkostnaden ved forsendelse. Kjøperen må bære kostnadene ved å returnere varene dersom angreretten brukes. Pengene blir tilbakeført på konto når produktet er mottatt. Kjøper er selv ansvarlig for å sende det enten i originalemballasje, eller pakket på en måte som gjør at det kommer sikkert frem.

Retur av produkter sendes til:
DESIGNPARKEN
Vestaveien 25, 1476 Rasta

Produktene er solgt direkte fra:
DESIGNPARKEN AS, Anette Wie
914 903 130 MVA

Fakturaadresse og returadresse:
DESIGNPARKEN
Vestaveien 25, 1476 Rasta