Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Trillebord DIY

Trillebord3_diy_Designparken

Nå er det tid for loppemarked igjen. Jeg har alltid vært loppisfrelst, synes det er så gøy å finne skatter som andre gjerne vil kvitte seg med. Jeg bidrar med å gi litt til de lokale loppemarkedene, men kjøper nok mer med meg hjem igjen. Til gjengjeld støtter jeg en god sak, enten det er korpset eller fotballen. Jeg er jevnlig innom både loppemarkeder og Fretex. Der har jeg også vært heldig å funnet mye fint.

Dette trillebordet fant jeg på Fretex. Synes det er sååå fint. Bordplaten var brun og ikke noe særlig fin, så jeg kjøpte svart marmor folie på Panduro, vasket bordet godt, demonterte bordet og la på folien på bordplaten. Ble det ikke fint?

Nå står det som avlastingsbord ved spisebordet og er perfekt når vi har gjester til å sette fra seg flasker på.

Er du klar for loppemarkeder nå?

Her er noen loppistips fra meg:

1. Ta ut penger dagen før, og gjerne i ulike sedler og mynter. Greit å ha litt veksel, så ikke selgeren bruker tid på å gi deg veksel tilbake – kan være verdifull tid.

2. Vær tidlig ute. Har du bil, så sjekk på forhånd hvor du kan parkere, så du ikke bruker tid på det. Og ta den store bilen, og sørg for at den er tom.

3. Ta en titt under bordet, der kan det ligge noen skatter blant eskene som ofte blir plassert der.

4. Bruk øynene, og vær rask med å bestemme deg. Bruk magefølelsen. Men husk at du også skal ha plass til det hjemme, så unngår du bomkjøp. Er du heldig å finner noen designobjekter er lettere å selge de igjen siden.

5. Bestem deg gjerne på forhold om det er noe spesielt du skal kjøpe eller se på, og gå rett til den avdelingen. Om du samler på noe, så kan det være greit å alliere seg med noen som kan hjelpe deg med å finne det du leter etter.

Vet du ikke når det er loppemarked i nærheten av deg, så sjekk ut på loppemarked.info

Lykke til på loppis!

Trillebord1_diy_Designparken

Trillebord4_diy_Designparken