Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Katteseng-diy

Jeg elsker å skape ting med hendene mine, enten i form av postere og kalendere (som du finner på webshopen min) eller diy-prosjekter. Har alltid likt å lage ting, skape nye funksjoner og er fasinert av gamle vintage skatter som kan bli nye med et lite løft. Vi har en herlig Ragdoll katt, Stella. Den liker ikke å ligge i sofaen eller oppå fanget vårt, men liker å ligge i nærheten og se på oss. Vi fant ingen kul katteseng som vi likte og ville ha i stuen vår. Og dermed ble ideen om å skape en ny seng til Stella satt i live.

Først gikk jeg på jakt etter en egnet koffert. Den måtte passe i størrelsen til Stella, og jeg ville ha en sort koffert. Denne fine kofferten fant jeg på Fretex. Jeg kjøpte også en gammel kjøkkenstol og stoff som jeg kunne sy pute av.

 

Dette trenger du:

Gammel koffert

MDF-plate eller en annen treplanke til å støtte i bunnen

4 skruer

Gammel pute

Stoff til å sy puten (+ symaskin, sytråd, saks)

4 bein (brukte eller ny)

Maling til bein

 

Dette gjorde jeg: 

Kofferten ble rengjort, også målte jeg MDF-platen slik at den passet inni kofferten. Stolen jeg kjøpte, saget jeg av beinene og malte de sorte. Mens de tørket sydde jeg en pute. Jeg brukte en gammel hodepute, den passet akkurat oppi. Sydde på det nye stoffet som jeg kjøpte på Stoff & Stil. Sy gjerne med glidelås, slik at du har mulighet til å ta av trekket og vaske det innimellom. Når stolbeina var tørket, skrudde jeg fast stolbeinene i MDF-platen fra innsiden av kofferten. Laget en poster som jeg festet på innsiden av lokket på kofferten. Og vips så var sengen ferdig…

Dette har blitt ynglingsstedet til Stella, og han (ja, det er en hankatt) elsker å ligge oppi den.

Designparken-blogg-catbed-diy-poster-dream

Designparken-blogg-catbed-diy-poster Designparken-blogg-catbed-diy-postere Designparken-blogg-catbed-diy-sleep