Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Jul i Lørenskog

Julebrusen og julegotteriet har sneket seg inn i butikkene, og det er endelig tid for årets JULEMARKED igjen. Jeg er med å arrangerer Jul i Lørenskog sammen med Kristine. I år blir det ekstra mange utstillere, og vi gleder oss sånn.

Vi har tidligere vært i Samfunnssalen på Kjenn Skole, men i år blir det på et nytt sted. Det skal være i en gammel fabrikkhall, der Fjellhamar Bruk hold til før, i Maskinhallen. Fantastiske lokaler. Det blir 47 utstillere, Garcon Fjellhamar kommer med deilig bakst og kaffe og det blir gratis juleverksted for barn (passer best for barn fra 3-10 år). Lørenskog Sanitetsforening bidrar på juleverkstedet, og hjelper barna til å lage fine ting eller tegne som de kan ta med seg hjem.

Maskinhallen som vi skal bruke til JULEMARKEDET Jul i Lørenskog

Utstilleren er lokale designere og kunsthåndverkere som viser frem sine design. Her finner du keramikk, tredreiing, duftlys, postere, smykker, fotografier, bøker, såper, kort, tekstiler, strikk, knapper, mat og mye mer. Om du ønsker flere nisjebutikker og småprodusenter, håper vi at du kommer innom markedet og støtter disse utrolig flinke utstillerne. Unike, edgy og fine produkter laget av dyktige aktører.

Velkommen til Jul i Lørenskog!

Lørdag 19. novmeber fra 11-16
Søndag 20. november fra 11-16

Adresse: Fjellhamarveien 52, 1472 Fjellhamar

Følg oss på sosiale medier for informasjon og inspirasjon:

Facebook
Instagram

Anette