Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Kreativ innpakning på lavbudsjett

Nå er det bare noen få dager igjen til julaften, og jeg har pakket inn alle gavene. Med noen enkle grep og litt fantasi kan du lett trylle frem en gaveinnpakning som skiller seg litt ut. Bruk ting du har liggende hjemme og ting fra hagen/naturen til å pynte på pakken. Ta gjerne utgangspunkt i gråpapir eller et annet ensfarget papir og du kan gi mottakeren verdens fineste gave! Her gir jeg deg noen ideer og litt inspirasjon.

Tegn en bil på pakken, legg et tre på toppen og fest tråd rundt som du knyter sammen. Perfekt til far i huset, eller den bilinteresserte onkelen.

 

Lag ditt eget julepapir med potetstempel. Bruk gråpapir eller lyst ensfarget papir. Del poteten i to, og skjær ut en form som du ønsker å bruke. Jeg har skåret ut et tre. Finn frem stempelputen og sett igang. Super aktivitet for barna også. Og det er bare sjarmerende når det er litt skjevt.

 

Har du litt garnrester liggende, så kan du lage en pompom. Her har jeg festet pompomen med lim på gråpapiret, under har limte jeg et papirsugerør, og festet en washitape over. Super enkelt.

 

Bruk naturen, plukk med deg grener, kvister, kongler, mose og det du måtte finne når du er ute. Elegang, fint og enkelt. Hyssing passer supert til natur gaveinnpakningene. Du kan enkelt pynte gaven med et stilig bånd også, som dette blondebåndet fra Panduro.

 

Avispapir, magasinpapir, Donald blad, noteark, tapetrester, bølgepapp er noen av tingene du kan bruke til innpakningen. Bruk det gjerne lag-på-lag. Her har jeg brukt gråpapir som utgangspunkt, limt på litt avispapir som et magebelte og avsluttet med sort silkebånd.

 

Fjær og forskjellige silkebånd er også fint å pynte med. Kikk i skuffer og skap, og se om du har noe liggende som du kan bruke.

 

Har du noen små gaver (innholdet kan jo være stort!), så kan du jo feste de på andre ting som feks leker som ikke blir brukt mer. Jeg har funnet frem noen dyr, men du kan også bruke biler, lastebil eller andre leker. Fest pakken på ryggen og knyt sammen med tråd/bånd.

 

Husk at hjemmelaget gaver og opplevelsesgaver er helt perfekt å gi bort, både for lommeboken men også for den som får gaven. Og tips til neste år, lag deg en liten eske hvor du kan samle på fine bånd, tråd, kongler osv som du kan bruke til å stæsje opp innpakningen med.

 

Se mitt forrige innlegg om hvordan du lager gavelapper.

 

Ønsker dere en fin førjulstid!

 

Anette