Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Bokplante

Jeg har en stor forkjærlighet til bøker, liker å lese bøker og har vært så heldig å få designe flere bokomslag for norske forlag. Noe som er utrolig moro. Har stor sans for loppis, gjenbruk og redesign også – og den kombinasjonen kom til sin rett her. Ideen er ikke min, jeg har sett den flere steder blant annet på Pinterest. Her er min versjon: Kjøpte bøker på loppis som gikk i samme fargevalør. Tre av bøkene limte jeg sammen med litt superlim. Så brukte jeg et hullbor for å lage et rundt hull midt på boken øverst. Men ikke borr igjennom alle tre bøkene. La den siste være hel i bunnen. Så kan du enten sette oppi en grow-in potte (du får kjøpt de på feks Mestergrønn) eller du kan bruke en planteduk som tåler vann. Sett blomstene oppi og pynt feks med hyssing eller bånd rundt på bøkene.

Den andre laget jeg bare av en bok, gjorde det samme med hullet. Borret ikke igjennom boken, bare gjennom selve arkene ikke omslaget. Og plantet grønne planter oppi.

Ha en herlig diy-kveld!

Designparken-blogg-bokplante-diy-book Designparken-blogg-bokplante-diy-bookplant Designparken-blogg-bokplante-diy-project Designparken-blogg-bokplante-diy