Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Bildevegg

Slik lager du en bildevegg!

Lag en bildevegg som uttrykker den personligheten som passer deg best. Kombiner gjerne personlige bilder, grafiske illustrasjoner og fotoprints. Man kan jo også ramme inn tapet, fint stoff og fine broderier. Bruk gjerne forskjellige rammer typer, men det skaper mer ro og harmoni om du feks har samme farge på de. Det er veldig kult med forskjellige rammer feks gull og sort. Alt etter hva som passer hjemme hos deg. Ikke tenk på hva som er moderne, men finn din stil og din måte å lage bildeveggen på.

Blir du fort lei og vil bytte ut ofte kan du jo sette bildene på bildelister som man feks får kjøpt på Ikea. Eller du kan bruke rammelister til bildene, da er det super enkelt å bytte ut bildene. Rammelistene har magnet på listene og du trenger derfor ingen skruer og verktøy. Herlig enkelt å bytte ut, du får kjøpt rammelistene her.

I bruktbutikker og på loppis finner du mange fine, gamle rammer til en billig penge. Jeg ser alltid etter rammer på Fretex og loppemarkeder. De gamle rammene er fine og sette sammen med ny, moderne rammer. Du kan også bruke washitape eller klips til å henge opp bilder og plakater.

Kombiner bildene med forskjellige størrelser for å få litt dynamikk og spenning om du ønsker det. Eller om du vil ha alle i samme størrelse, så er det også fint.

Jeg liker å ha bilder stående på gulvet, lent mot veggen. De er ofte store, også kombinerer jeg det med mindre bilder over.

Når du har funnet bildene du vil henge opp, og hvilke rammer du vil bruke så er det smart å legge alle bildene utover gulvet. Da får du en oversikt og ser hva som passer sammen. Kanskje finner du ut at du må ta vegg et bilde eller to. Eller kanskje du mangler et for at det skal bli fint.

Bestem deg for om du vil lage en form av alle bildene, feks en firkant eller alle på en rad. Ønsker du å lage en form, så blir det mest ryddig om du lager lik avstand mellom bildene. Det er selvfølgelig et lite puslespill, men det kan blir tøft. Legg formen på gulvet først, også begynner du og  henge bildene opp.

Om du vil ha de på rad og rekke etter hverandre så kan du ha de på linje nede, på linje oppe eller kanskje du vil sentrere alle på midten.

Husk, alt er lov! Lykke til…

 

Anette