Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Oslo Design Fair

Forrige uke var jeg utstiller på Oslo Design Fair. Det er en lukket fagmesse for innkjøpere og butikker. Det var veldig slitsom og mye jobbing, men det var utrolig gøy. Jeg lanserte alle mine nye produkter og design der, og jeg møtte mange gamle og nye forhandlere. Hyggelig å møte igjen kjente både forhandlere, agenter og andre designere. Nå kan du til og med få kjøpt Designparken produkter i både Norge, Sverige og Nederland – så stas. Jeg holder på å legge ut alle de nye produktene i nettbutikken, men det tar litt tid når man er alene om alt. Jeg er jo både designer, lagersjef, kontormedarbeider, fotograf, stylist, skribent, webdesigner, grafisk designer, selger, bestiller, pakkesjef, økonomisjef…. you name it. Men sånn er det å drive for seg selv. Man er jo alt muligkvinne.

Jeg er så takknemlig for at du liker mine designs og kjøper produktene mine. Og blir ekstra glad når jeg ser alle dere som tagger bilder med #designparken på Instagram – det betyr så utrolig mye for meg som nystartet gründer. Evig takknemlig! Tusen takk.

Nå skal det pakkes ordre, og det er maaange så det tar litt tid…

Her er en lite sneak peek på noen av de nye motivene på klutene kan du snart klikke deg hjem på www.designparken.com

 

Dette er det første kluten jeg designet, klassisk art deco mønster. Liker du den?

 

 

GULT er KULT…. eller klut… Så deilig med litt farge. Klutene tåler også å bli vasket i oppvaskmaskinen 😉

 

Dette motivet ble en HIT på messa, og kommer i mange butikker om ikke lenge. Klutene er nedbrytbar og du kan vaske de på 90 grader, igjen og igjen. Super kvalitet.

Husk at kjøkkenet trenger ikke ha kjedelig kluter og kjøkkenhåndkler, selv om oppvasken er kjedelig. Sprit opp med stilige og morsomme kluter. Stå og drøm om noe annet mens du vasker… den kan jo til og med være litt terapi 😉

Du finner klutene her.

Takk for denne gang Oslo Design Fair, gleder meg til neste gang!

Ha en herlig dag!

 

Anette