Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Komposterbar emballasje

Flere nettbutikker tilbyr økologiske og miljøvennlige produkter. Men hva hjelper det, om varene først må fly/seile rundt halve jorden før den havner i postkassen din? Og i tillegg er pakket inn i emballasje som ikke er bra for oss og miljøet. Nå i disse Korona-tider, er det fint og kunne fortsette den fine dugnadsånden og kjøpe produkter med kvalitet som er designet og produsert i kort avstand fra oss, bruke lokalmiljøet når man handler og støtte norsk design. Alle mine produkter som jeg har designet er produsert i Norge og Sverige.

Designparken komposterbar emballasje

Jeg er så glad for at jeg har funnet et alternativ til postforsendelser av plast. Nå kan kundene mine kaste fraktposene i komposten, dette er fantastisk! De nye sorte komposterbare postposene er laget av en kombinasjon av PBAT, en biobasert polymer som er komposterbar, og PLA som består av plantematerialer som mais og hvetestrå.

Ikke bare er de fantastiske klutene komposterbare, men nå også postposene.

Når du bestiller mange varer, kan det hende at du vil motta varene i brukte esker. Det er fordi jeg gjenbruker esker som jeg får fra leverandørene mine og ikke kaster de. Det er noe av det jeg kan gjøre for en mer miljøvennlig hverdag.

Visste du at super klutene jeg designer erstatter 17 tørkeruller! Du sparer både miljøet og penger på å kjøpe en 2-pack med kluter 🙂

Ha en fin dag!

Anette