Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

KK + Glassbrikker fra Designparken

Hei fine dere! Etter mange ukers intens jobbing med nye design, messe (jeg har vært utstiller på Oslo Design Fair), bestillinger, pakking av varer som skal ut til mange butikker var det en stor glede og hente KK i postkassa i går. Ikke nok med at skjønne Camilla Pihl pryder forsiden, men på nest siste side kan du kjøpe et abonnement på KK og få 4 Designparken glassbrikker med i pakken! 

I et år kan du kose deg med bladet KK og disse fine glassbrikkene som jeg har designet.

Velg mellom 1/2 år + 4 glassbrikker til kun kr 499
Send KKA227 til 2255

Eller du kan abonnere 1 helt år + 4 glassbrikker til kun kr 979 (det sparer du mest på, hele kr 1311 sparer du!) Du kan bestille på SMS: send SMS KKA228 til 2255 eller gå inn i linken her.

Bordskånerne eller coaster eller glassbrikker (kjært barn har mange navn) er laget av formpresset bjørkefinér og har en elegant design av marmor på begge sider. På den ene siden står det i tillegg en hyggelig melding. En coaster er ikke bare en måte å beskytte våre fine bord, de kan også brukes som underlag for lys (de er varmebestandige og tåler opp til 130 grader), til å servere en liten amouse bouche (forrett) eller til å legge oppå drikkeglasset om sommeren, for å unngå bier og fluer. Disse coasterne har vært en stor suksess, og det er så gøy at mange av dere liker de.

Coasteren er ø 9 cm og koster kr 59 stk + FRI FRAKT om du skulle ønske å kjøpe en eller flere – du finner de her.

Perfekt vertinnegave – og snart jul vettø, fin julegave også!

Anette