Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Julemarked på Lørenskog

2 måneder til julaften idag! Noe av det koseligste jeg vet er å ordne til jul i god tid før desember. Liker å ha kjøpe inn julegaver tidlig, slik at jeg i desember kan kose meg med barna, familien og venner. Derfor skal jeg arrangere for første gang et designjulemarked på Lørenskog. Det skal være i Kjenn Samfunnshus/Kjenn Skole den 18. og 19. november klokken 11-17 begge dagene. Jeg bor på Lørenskog, og har savnet et lokalt design julemarked.

Jeg er så glade for at Lørenskog Kommune syntes ideen var god og er med og støtter prosjektet. Har ønske om å bruke lokalmiljøet så mye som mulig og har derfor fått med meg andre lokale samarbeidspartnere, og noen skoler og barnehager som blant annet skal dekorere lokalene. Viktig at kreativiteten begynner å spire og gro tidlig. Det blir juleverksted for små barn og du kan sette deg ned, ta en kaffe og slå an en prat med sambygdinger og venner.

Om du går inn på nettsiden til julemarkedet kan du lese litt mer om prosjektet. På Facebook siden vår legger vi ut ting som skjer jevnlig og vi presenterer alle utstillerne som skal være med. Bor du i nærheten hadde det vært veldig koselig om du kom innom.  Vi garanterer god julestemning! Og ikke minst vi setter stor pris på at du handler lokalt og støtter små gründere!

Vi sees!

Anette

Disse fine jule pakkelappene kan du kjøpe på nettbutikken min, se de forskjellige motivene i denne lenken.