Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Handlenett goodiebags

På lørdag var jeg i Skien hos en av mine forhandlere Kaffehjørnet Palma Skien. De feiret 2 års dagen sin med stor stemning og masse folk innom hele dagen. Så gøy å være tilstede. De 40 første kundene som handlet var så heldige å få med seg en goodiebag, full av flotte ting. Handlenettet har jeg designet 🙂

Handlenett totebag

Handlenettene var fulle av goodies fra leverandører. Foto: Jeanette Thorsen

Jeg har designet 3 forskjellige motiver, slik at det passer for en hver stil og anledning. Handlenettene er laget av bomull, og er langt mer miljøvennlige enn plastposer som vi bruker alt for mye av.  Plastposene er til stor skade for livet i havet, så det må vi slutte med. Gå heller til anskaffelse av et kult handlenett og putt det i vesken din, så har du det alltid med deg når du skal du og handle.

Fikk tatt noen bilder av totebagene på mandag med min datter som bare digger handlenettet som heter IKON.

Handlenett totebag Ikon

Handlenett totebag Ikon

Er du i Skien, må du ta deg en tur innom Kaffehjørnet Palma Skien – det er så mye fint der. Mange ting som står på ønskelisten min til jul… Også lager Jeanette fantastisk god kaffe. Ta en titt på Facebook siden deres her.

 

Har du lyst å se mer på handlenettene som jeg har laget så ligger de inne på nettbutikken, alle totebagene finner du på denne lenken her.

Hvilket design er din favoritt?

Handlenett totebag terrazzo

Handlenettet Terrazzo

 

Ha en herlig dag!

Anette