Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Bærekraft

Designparken er en merkevare med fokus på miljøvennlige produkter og god kvalitet. Vi ønsker å gi dere forbrukere gode kvalitetsprodukter som varer, slik at man kjøper mindre. Og det man kjøper skal være av god kvalitet og vare lenger. Superklutene som vi selger er perfekt til rengjøring av både kjøkken, bad, hagemøbler, sykler, fotball, sykler, bil – ja til det meste. Og den passer like godt hjemme, som på hytta, i campingvogna, i båten eller i bobilen.

Kluten absorberer utrolige 15 ganger sin egen vekt. Kluten er et komposterbar naturprodukt produsert av 70% cellulose fra FSC-merket skog og 30% bomull fra restproduksjon. De er trykket med vannfarger, og holder seg godt – vask etter vask. Klutene tåler vask på alle grader – også 90 grader. Dette er ingen engangsklut. Den kan også vaskes i oppvaskmaskin.
En klut erstatter bruken av 17 tørkeruller, så om du søler og bruker kluten neste gang du søler for å tørke opp – så sparer du både penger og miljøet.

Klutene er er selvfølgelig fri for plast. Og banderolen som er rundt klutene er papir som er Svanemerket.
MItt motto er: Gjør hverdagen til en fest!
Det er de små tingene som gleder i livet. Blomster du har plukket i hagen på bordet inne, servietter med herlige farger til middagen og kjøkkenkluter med stilig design. Vi bruker jo kjøkkenklutene mange ganger i løpet av en dag, så da gjør det ikke noe om de er fine å se på i tillegg…

HARVEST klut finnes i grønn og lilla. Matchende kjøkkenhåndkle, frokostbrett og fjøl. De finner du her.

Visste du at det er NITOR på Lørenskog som pakker klutene til Designparken? Nitor er en arbeidsmarkedsbedrift, som gir “jobb med mening” til mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet. Vi i Designparken samarbeider med NITOR med mange spennende oppgaver.

Ved å kjøpe Designparken produkter er du med på å skape arbeidsplasser i Norge.

Vi samarbeider også med en arbeidsmarkedsbedrift i Oslo som lager flotte displayer til Designparken. Det er displayer til coaster, pakkelapper og kluter. Disse kan du se hos våre forhandlere rundt omkring i Norge, kanskje du allerede har sett de i en butikk…

Sjekk ut høsten nyheter i nettbutikken!