Gratis frakt over 500 kr   |   Rask levering   |   Sikker betaling   |   Norsk design

Adventskalender tall – GRATIS nedlasting

ADVENTSTID

Skikken med adventskalender for å telle ned dagene til jul, startet i Tyskland på begynnelsen av 1900-tallet. Da var det som regel bilder, vers og dikt bak lukene. Og etter hvert har dette utviklet seg til små gaver. Ja, de siste årene har det tatt litt av – og noen gir dyre gaver i adventskalenderen + at man skal finne på en aktivitet eller kino/teater osv. Jeg skal ikke ta denne diskusjonen her, gjør det som du føler er riktig. De siste årene har jeg laget en kalender hvor ungene får en gave hver søndag i advent, også ligger det en liten godis eller en lapp med en koselig melding på de andre dagene.

Ikke glem hva det startet med – det er for å telle dagene ned… Og husk at du ikke skal brekke nakken på dette. Førjulstiden skal nytes og være sammen med familie og venner.

Om du ikke er helt i mål enda, så har jeg laget noen tall som du kan laste ned og printe ut GRATIS. Det er min litt førjulsgave til deg. Kanskje det kan hjelpe litt på tidsklemmen din. Print ut på vanlig kopiark, tykkere papir eller om du vil bruke glossy fotopapir så gjør du det. Jeg liker den matte finishen så jeg har brukt et 170 grams matt papir. Last ned tallene 1-12 her og tallene 13-24 her

Håper tallene faller i smak!

Ønsker deg en herlig førjulstid. Husk å nyte tiden også…

Klem Anette